Grote bedrijven

Als grootzakelijke klant bespaart u met Yellowbrick flink op de parkeerkosten van het bedrijf. Uw werknemers parkeren overal met gemak, zonder tijd te besteden aan de betaling. U heeft de controle over hun parkeerkosten. De administratie daarvan gaat automatisch, want onze maandfactuur met btw is onmiddelijk door te voeren in uw boekhoudsysteem. En terwijl het hele bedrijf profiteert van de voordelen van bricken, houdt u de focus op de strategie van uw bedrijf. 

Makkelijk parkeren voor een voordelig tarief

Voor een bedrijf met een wagenpark levert Yellowbrick maandelijks veel financieel voordeel op. Wij rekenen het voordeligste tarief en met Yellowbrick vermijd u parkeerboetes. Duren afspraken korter dan verwacht? Als u brickt loopt u niet het risico dat u vooraf teveel geld betaalt. U betaalt achteraf en dus alleen voor de effectieve parkeertijd. Daarnaast parkeren uw werknemers makkelijk en snel met hun mobiele telefoon op straat want de betaling volgt altijd achteraf. 

Volledige controle over alle parkeertransacties

Uw administratie is snel en effectief. Met Yellowbrick houdt u het overzicht over de parkeerkosten van uw ondernemers. Maandelijks ontvangt u een digitale factuur (met btw-specificatie), met daarop alle parkeertransacties. De btw staat apart en is uiteraard terug te vorderen. U optimaliseert de administratie door projectcodes of kostenplaatsen toe te voegen. Zo berekent u de parkeerkosten ook makkelijk door aan uw medewerkers of klanten.

Persoonlijk contact over uw zakelijk account

Yellowbrick biedt een uitgebreide persoonlijke service aan bedrijven. We bespreken uw wensen en bedenken flexibele regelingen, bijvoorbeeld bij het gebruik van poolauto’s. Binnen het bedrijf regelt een beheerder alle parkeerzaken in een speciaal Mijn Yellowbrick-account. Wij helpen de beheerder graag zodat hij/zij dit werk optimaal kan doen. 

Alle voordelen van Yellowbrick Zakelijk

Voeg een projectcode en kostenplaats toe bij parkeertransacties

  • Op Mijn Yellowbrick voorziet u alle zakelijke parkeertransacties eenvoudig van kenmerken. De parkeerkosten verdeelt u zo over verschillende kostenplaatsen binnen het bedrijf of berekent u door aan uw klanten.

Alle parkeerkosten maandelijks op 1 factuur, met btw-specificatie

  • Nooit meer declareren met losse parkeerbonnetjes maar een snelle, efficiënte administratie. Met Yellowbrick heeft u volledig inzicht in alle parkeerkosten. De btw is uiteraard terug te vorderen.

Regel alle parkeerzaken in Mijn Yellowbrick

  • U regelt alle parkeerzaken via Mijn Yellowbrick. U heeft inzage in het transactieoverzicht van alle medewerkers en vraagt eenvoudig kaarten aan of wijzigt gegevens.

Persoonlijke inloggegevens voor alle medewerkers

  • Het hele bedrijf valt onder één Mijn Yellowbrick-account. Alle medewerkers ontvangen persoonlijke inlogcodes waarmee ze hun eigen parkeertransacties bekijken. Zo kun je je persoonlijke wachtwoord aanvragen.

Snel uw nummerplaat wijzigen

  • Als zakelijke klant wijzigt u uw nummerplaat het snelst in de Yellowbrick-parkeerapp. Uw kenteken wijzigen kan ook op Mijn Yellowbrick.

Betaal hoe en wanneer u het wilt

  • U kunt de servicevorm kiezen; een abonnement nemen óf per parkeertransactie betalen. Meerdere transacties per week? Dan is een abonnement al snel voordeliger.

Meerdere medewerkers gebruiken één auto

  • Ook medewerkers die een auto delen kunnen gebruik maken van Yellowbrick. Gewoon met hun eigen telefoon.

Bezoekersparkeren

  • Laat je bezoekers eenvoudig op jouw kosten parkeren. Bezoekersparkeren regel je snel online of met de Yellowbrick-parkeerapp. Bekijk onze pagina over bezoekersparkeren.