Betalen en facturen

Kan ik mijn facturen online inzien?
Jazeker, je vindt je facturen terug in Mijn Yellowbrick onder 'Facturen'. Bekijk onze video hieronder om te zien hoe je facturen in Mijn Yellowbrick in kunt zien:
Ik krijg de melding dat mijn account geblokkeerd is, wat nu?
Als wij een Yellowbrick-factuur niet kunnen incasseren, wordt je account tijdelijk geblokkeerd. Dezelfde dag ontvang je per e-mail een betalingsherinnering. Je dient binnen 7 dagen na dagtekening het geld over te maken naar het rekeningnummer in deze herinnering. Vergeet in de omschrijving niet je klantnummer te vermelden. Als je na de betalingsherinnering niet op tijd betaalt, zijn wij genoodzaakt om je dossier over te dragen aan Flanderijn Incasso Gerechtsdeurwaarders. Bekijk ons filmpje over Geblokkeerde accounts.
Reactivering account Zodra onze administratie je nabetaling heeft verwerkt, reactiveren wij je account zodat je weer kunt bricken. Let op: de verwerking van een handmatige betaling duurt 2 tot 3 werkdagen. Zorg voor optimaal gebruik van onze service dus voor voldoende geld op je rekening. Een nieuwe creditcard? Geef wijzigingen in je betalingsgegevens direct door op Mijn Yellowbrick.
Hoe kan ik een herinnering ontvangen als ik met de creditcard betaal?
Je hebt een betalingsherinnering van ons ontvangen maar je betaalt met een creditcard. Hoe kan dat? Er zijn 2 oorzaken; je limiet is bereikt of je hebt onlangs een nieuwe creditcard ontvangen. In het laatste geval kloppen de kaartgegevens die je ooit bij ons hebt ingevoerd niet meer. Hoe los ik dit op? Je maakt het openstaande bedrag op de betalingsherinnering aan ons over met het kenmerk zoals in de betalingsherinnering omschreven en voert de gegevens van de nieuwe creditcard in op Mijn Yellowbrick (inloggen met je klantnummer). Je kunt binnen 2 dagen weer bricken.
Ik zie een bedrag van €1 op mijn creditcard?
Het bedrag van 1 euro is een reservering op je creditcard, die plaatsvindt als je je als nieuwe klant registreert of je creditcardgegevens aanpast. Het bedrag wordt niet daadwerkelijk afgeschreven; wij incasseren pas van je creditcard als je onze service gaat gebruiken. Uit veiligheidsoverwegingen slaat Yellowbrick de creditcardgegevens niet zelf op. Deze gegevens zijn in beheer bij onze betrouwbare creditcardverwerker eKashu.