Parkeren in Gent

Ontdek Gent in alle rust met Yellowbrick, uw ideale bondgenoot voor parkeren. Parkeer handig in de buurt van de beroemde Sint-Baafskathedraal, het majestueuze Gravensteen of het bruisende stadscentrum en geniet van de historische en levendige sfeer van Gent zonder gedoe met parkeren. Met Yellowbrick haal je het meeste uit je bezoek.

Parkeren straat

Tarieven in Gent

🔴 Rode Zone – Betalend van 9u tot 23u
🪙 Tarieven afhankelijk van het tijdstip en de dag
⏳ Maximaal 3 uur parkeren tussen 9u en 19u

🟠 Oranje Zone – Betalend van 9u tot 23u
🪙 €1,80 per uur van 9u tot 19u en €1,50 van 19u tot 23u
⏳ Maximaal 5 uur parkeren tussen 9u en 19u

🟡 Gele Zone – Betalend van 9u tot 19u
🪙 €1,80 per uur en ⏳ Maximaal 5 uur parkeren

🆓 Buiten de betalende uren is parkeren gratis!
🎟️ Bovendien heeft u recht op 2 gratis tickets van 20 minuten, zelfs 2 x 30 minuten in de groene zone!
📱 Krijg ze nu eenvoudig via de app

Off-street parking

Ondergronde parkings in Gent!

Ontdek onze handige parking in de Sassevaartstraat in Gent, op slechts een steenworp afstand van het historische centrum. Geniet van uw bezoek aan de binnenstad terwijl u bezienswaardigheden zoals het Gravensteen, de Sint-Baafskathedraal en het Citadelpark verkent, allemaal in alle rust. “Open de slagboom, parkeer en betaal, dit alles eenvoudig via de Yellowbrick parkeerapp.

Ondergronde parkings in Gent!

Download onze app, vind beschikbare parkeerplaatsen en reserveer in slechts een paar klikken. Vereenvoudig nu uw parkeerervaring in de prachtige Belgische stad Gent.

Gepersonaliseerd parkeren

Ontdek de formule die het beste bij u past

Met Yellowbrick is mobiel parkeren nog nooit zo eenvoudig geweest. We bieden verschillende plannen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een occasionele of regelmatige gebruiker bent, wij hebben een abonnement voor u. Ontdek onze opties en kies degene die het beste bij uw levensstijl en parkeergewoonten past.

Download de app van of