Yellowbrick parkeer app

Via GPS automatisch het juiste parkeertarief

Betaal achteraf via automatische incasso

Onthou je favoriete zonecodes

Je zit niet vast aan een abonnement

smartphone_yellowbrick

Je bent er bijna

Je bent er bijna. Om te kunnen parkeren met de Yellowbrick-parkeerapp dien je eerst klant te worden bij Yellowbrick. Na registratie ontvang je binnen een dag jouw Yellowbrick-klantnummer en wachtwoord waarmee je inlogt op de app. Bricken maar!

Registreren

Meld je aan op de website van Yellowbrick. Na registratie ontvang je binnen een dag je klantnummer en wachtwoord waarmee je inlogt op de app.
Nu aanmelden

Downloaden

Download de app in de App/Play/Windows store. De iPhone app werkt vanaf voor iOS 7, de Android app vanaf versie 2.3.3 en de Windows versie vanaf versie 8.0. Downloaden

Bricken

Je start en stopt een parkeeractie met de Yellowbrick-parkeerapp. Bezoek onze Customer Service voor tips en handleidingen. Naar de Customer Service

Zo gemakkelijk is mobiel parkeren

youtube-video-thumbnail

Parkeren met Yellowbrick

youtube-video-thumbnail

Nummerplaat wijzigen

youtube-video-thumbnail

Hoe werkt Yellowbrick?

Ook handig

Parkeer voor iemand anders

Wissel snel je kenteken

Bekijk je transactiehistorie

Bewaar je veel gebruikte 'zonecodes'

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op de meest gestelde vragen

Als je tijdens registratie je kenteken en 06-nummer hebt ingevuld kan je binnen een dag starten met telefonisch bricken via ons 088-nummer. Als je via de parkeer app wilt bricken log je met je klantnummer en wachtwoord in op onze app. Daarna kun je mobiel parkeren. Om mobiel te parkeren bij Q-Park dien je de zwarte P+ pas te activeren.

Telefonisch bricken kun je ook van tevoren testen door een transactie in de testzone te maken. Lees meer daarover in de startgids.

 

Staat je vraag er niet tussen? Ga dan naar onze uitgebreide FAQ.