ParkAlert

Het ultieme parkeergemak.

Bestel ParkAlert met €10 korting

Vergeet nooit meer je parkeeractie
te starten en te stoppen.

Herken je de frustratie van een doorgelopen parkeeractie of parkeerboete? Zo'n 70% van de mobiel parkeerders vergeet hun parkeeractie wel eens tijdig aan- of uit te zetten, waardoor onnodige kosten vaak hoog oplopen. Dankzij ons nieuwe, exclusieve geheugensteuntje ParkAlert weet jij zeker dat je nooit meer je parkeeractie vergeet. De knop is naar aanleiding van ons klantonderzoek aangepast naar jullie wensen. ParkAlert werkt exclusief voor Yellowbrick gebruikers en niet met andere parkeerapps. Profiteer nu nog van de zeer scherpe introductiekorting!

StappenplanParkAlert

Hoe werkt het?

Het enige wat je hoeft te doen is een kleine, praktische knop in je auto plakken. De knop staat in zeer nauwkeurige verbinding met je smartphone en maakt geluid als jij met een lopende parkeeractie terugkeert in de auto. Druk op de knop en jouw parkeeractie wordt automatisch gestopt! Loop je weg van de auto en heb je nog geen parkeeractie gestart? Dan stuurt ParkAlert je desgewenst een notificatie op je smartphone waarmee je eenvoudig je parkeeractie start. Dankzij dit gemak voorkom jij voortaan een doorgelopen transactie, én boete!

Bestel uw ParkAlert met €10 korting

Ervaar zelf het ultieme gemak.

Stop parkeeractie zonder smartphone

Nauwkeuriger dan GPS

Waarschuwing makkelijk hoorbaar

Makkelijk bevestigen en installeren

Voor elk soort auto

Exclusief voor Yellowbrick gebruikers

Veelgestelde vragen:

ParkAlert is een aanvullig op de Yellowbrick-app en herinnert je om jouw parkeeractie uit- en aan te zetten door middel van een fysieke knop. Deze knop plak je eenvoudig in de auto. De knop geeft een geluidssignaal wanneer je met een lopende parkeeractie terugkeert in de auto. Druk op de knop en jouw parkeeractie wordt automatisch gestopt. Desgewenst herinnert de knop je via een notificatie op je smartphone wanneer jij vergeet je parkeeractie te starten. Zie onderstaand instructiefilmpje:

De ParkAlert knop werkt via Bluetooth low energy, in verbinding met de ParkAlert App. De knop maakt verbinding met je smartphone wanneer jij in de buurt komt van de knop.

De knop wordt standaard meegeleverd met kleefrondje. Hiermee kun je deze ergens in je auto bevestigen waar je makkelijk bij kunt en waar je de knop kunt horen.

De ParkAlert knop kost €29,50 inclusief één jaar gerbuik (hierna €12,- per jaar). Dankzij de ParkAlert knop vergeet jij nooit meer je parkeeractie te stoppen- of starten. Ervaar zelf het ultieme parkeergemak.

Je dient de Yellowbrick-app nog steeds gebruiken. Je start jouw parkeeractie gewoon in de Yellowbrick-app. Via de ParkAlert-app word je automatisch doorverwezen naar de Yellowbrick-app. De ParkAlert app dient hoofdzakelijk als verbinding tussen je smartphone en ParkAlert knop.

Voor alle vragen over ParkAlert kun je terecht bij de klantenservice van ParkAlert. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 op +31 (0)85 486 85 86 of via info@parkalert.eu

Ja, ParkAlert werkt in ieder soort auto. Dus ook huur, pool en deel-auto's.

ParkAlert

Geef uw gegevens in