Voordelen voor grootzakelijk

Alle parkeerkosten maandelijks op 1 factuur, met btw-specificatie

Regel alle parkeerzaken in Mijn Yellowbrick

Onbeperkt gratis nummerplaat wisselen

Grootzakelijk

Als grootzakelijke klant bespaar je met Yellowbrick flink op de parkeerkosten van het bedrijf. Je werknemers parkeren overal met gemak, zonder tijd te besteden aan de betaling. De beheerder heeft de controle over hun parkeerkosten. De administratie daarvan gaat automatisch, want onze maandfactuur met btw is direct door te voeren in het boekhoudsysteem.

Wagenparkbeheerder

Voor een bedrijf met een wagenpark levert Yellowbrick maandelijks veel financieel voordeel op. Wij rekenen het voordeligste tarief en met Yellowbrick voorkom je boetes. Duren afspraken korter dan verwacht? Als de werknemers bricken lopen ze niet het risico dat ze vooraf teveel geld betalen. Ze betalen achteraf en dus alleen voor hun parkeertijd

Administratie

Je administratie is snel en effectief. Met Yellowbrick hou je het overzicht over de parkeerkosten van je werknemers. Maandelijks ontvang je een digitale factuur (met btw-specificatie), met daarop alle parkeertransacties. De btw staat apart en is uiteraard terug te vorderen. Je optimaliseert de administratie door projectcodes of kostenplaatsen toe te voegen. Zo bereken je de parkeerkosten ook makkelijk door aan de medewerkers of klanten.

Persoonlijk contact

Yellowbrick biedt een uitgebreide persoonlijke service aan bedrijven. We bespreken de wensen en bedenken flexibele regelingen, bijvoorbeeld bij het gebruik van poolauto’s. Binnen het bedrijf regelt een beheerder alle parkeerzaken in een speciaal Mijn Yellowbrick-account. Wij helpen de beheerder graag zodat hij/zij dit werk optimaal kan doen.

Snel inzicht via Mijn Yellowbrick

Al uw parkeertransacties in een overzicht

Computerscherm

Parkeerzaken regelen

In Mijn Yellowbrick wijzig je persoonlijke gegevens zoals,  je nummerplaat of e-mailadres.

Parkeeracties starten

Brick altijd en overal via internet. Zo start en stop je parkeeracties op afstand. Handig als je voor iemand anders betaald.

Transacties en facturen bekijken

Al je parkeertransacties vind je terug in een overzicht. Ook je facturen kun je hier makkelijk inzien. deze zijn te downloaden als PDF.

Voordelen op een rij

Betaal niet teveel

Voorkom dure parkeerboetes

Koppel parkeerkosten aan kostenplaats

Altijd voordelig en geen verplicht abonnement