Voordelen voor KMO

Bespaar tijd

Onbeperkt gratis van nummerplaat wisselen

Parkeerkosten koppelen aan kostenplaats of projectcode

KMO

Als mkb'er ben je veel voordeliger uit met Yellowbrick. Terwijl je werknemers snel parkeren met hun mobiele telefoon, optimaliseer jij de administratie. Onze maandfactuur is makkelijk te controleren en door te voeren in het boekhoudsysteem. Zo groeit jouw onderneming lekker door, en profiteren je werknemers van alle parkeergemakken.

Administratie

Parkeerkaartjes declareren is verleden tijd, met Yellowbrick is je administratie snel en efficiënt. Het totaal aan parkeerkosten van alle medewerkers ontvang je overzichtelijk op 1 factuur, met btw-specificatie. Je voegt eenvoudig transactiekenmerken toe en berekent parkeerkosten zo door aan je medewerkers of klanten. De btw is terug te vorderen. Als beheerder regel je alle parkeerzaken via Mijn Yellowbrick. Als beheerder heb je inzage in alle parkeertransacties, vraagt kaarten aan of wijzigt gegevens.

HR manager

Voor je werknemers levert Yellowbrick veel voordelen op. Met hun mobiele telefoon parkeren ze snel en met veel gemak op straat. Een bezoek aan de parkeerautomaat is niet meer nodig.

Wagenparkbeheerder

Met meerdere werknemers en auto's bespaar je met onze dienst flink op de parkeerkosten. Wij rekenen het voordeligste tarief en met Yellowbrick voorkom je boetes. Duren afspraken korter dan verwacht? Als de werknemers bricken lopen ze niet het risico dat ze vooraf teveel geld betalen. Ze betalen achteraf en dus alleen voor hun parkeertijd.

Snel inzicht via Mijn Yellowbrick

Al uw parkeertransacties in een overzicht

Computerscherm

Parkeerzaken regelen

In Mijn Yellowbrick wijzigt u persoonlijke gegevens zoals uw kenteken of e-mailadres. Ook bestelt u hier uw Q-Parkkaart.

Parkeeracties starten

Brick altijd en overal via internet. Zo start en stopt u parkeeracties op afstand. Handig als u voor iemand anders betaalt.

Transacties en facturen bekijken

Al uw parkeertransacties vindt u terug in een overzicht. Ook uw facturen kunt u hier makkelijk inzien. Deze zijn te downloaden als PDF.

Voordelen op een rij

Betaal niet teveel

Voorkom dure parkeerboetes

Koppel parkeerkosten aan kostenplaats

Altijd voordelig en geen verplicht abonnement