Afscheid van onze oude app! Om volop van onze diensten te genieten, download Yellowbrick Parking op de App Store of de Play Store. 🚗✨

 

Gemakkelijk parkeren!

Bespaar tijd en geld met onze mobiele parkeerapp.

Nooit meer zoeken naar wisselgeld of naar de parkeerautomaat lopen. Je parkeert direct vanaf je smartphone, waar je ook bent.

Parkeren met Yellowbrick in meer dan 55 Belgische steden

Geniet van probleemloos parkeren, betaal alleen voor de werkelijk gebruikte tijd en vermijd rijen aan de parkeerautomaten. Waar u ook bent in België, Yellowbrick is er om uw parkeerervaring te vereenvoudigen.

Beheer uw parkeertijd

Uw parkeertijd starten of stoppen wordt kinderspel. Geniet van de flexibiliteit en het gemak van alleen betalen voor de tijd die u gebruikt, vanaf uw smartphone.

Ze vertrouwen ons

  • Hulp nodig ?
  • Hoe kan ik mijn app-wachtwoord vinden?

    Als u uw Yellowbrick-wachtwoord bent vergeten, kunt u deze stappen volgen om het opnieuw in te stellen:1. Open de Yellowbrick-parkeerapplicatie op uw smartphone. 2. Tik op de optie ‘Inloggen’ in het inlogscherm. 3. Selecteer de link of knop ‘Wachtwoord vergeten’. 4. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan uw Yellowbrick-account. 5. Volg de aanvullende instructies die u ontvangt via e-mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. 6. Controleer uw inbox voor een e-mail met instructies voor het resetten van uw wachtwoord.Door deze stappen te volgen, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen en weer toegang krijgen tot uw Yellowbrick-account.
Klantenservice

Gepersonaliseerd parkeren

Ontdek de formule die het beste bij u past!

Met Yellowbrick is mobiel parkeren nog nooit zo eenvoudig geweest. We bieden verschillende plannen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een occasionele of regelmatige gebruiker bent, wij hebben een abonnement voor u. Ontdek onze opties en kies degene die het beste bij uw levensstijl en parkeergewoonten past.