Afscheid van onze oude app! Om volop van onze diensten te genieten, download Yellowbrick Parking op de App Store of de Play Store.┬á­čÜŚÔťĘ

 

Een formule voor zelfstandigen

Snel parkeren met je mobiele telefoon

Stop met het verspillen van tijd aan het zoeken naar een parkeerplaats. Met Yellowbrick parkeer je snel en gemakkelijk met je mobiele telefoon. Vereenvoudig uw leven en betaal alleen voor de daadwerkelijk gebruikte tijd. Probeer nu Yellowbrick en ervaar het gemak van mobiel parkeren.

Voordelen voor zzp’ers

Voor de onafhankelijken

  • Parkeren op straat
  • Maandelijkse factuur met gedetailleerde BTW
  • Geen parkeerboetes meer

Vereenvoudig uw parkeren met Yellowbrick !

Makkelijk parkeren

Profiteer van de eenvoud van Yellowbrick om eenvoudig uw parkeerduur te beheren met uw mobiele telefoon. Of je nu onderweg bent of op zoek bent naar een parkeerplaats, Yellowbrick geeft je volledige controle over je parkeertijd. Geen parkeermeters meer, geniet van een naadloze parkeerervaring. Probeer Yellowbrick vandaag nog en ervaar het gemak van mobiel parkeren.

  • Hulp nodig ?
Klantenservice

Gepersonaliseerd parkeren

Ontdek de formule die het beste bij u past.

Met Yellowbrick is mobiel parkeren nog nooit zo eenvoudig geweest. We bieden verschillende plannen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een occasionele of regelmatige gebruiker bent, wij hebben een abonnement voor u. Ontdek onze opties en kies degene die het beste bij uw levensstijl en parkeergewoonten past.