Afscheid van onze oude app! Om volop van onze diensten te genieten, download Yellowbrick Parking op de App Store of de Play Store. 🚗✨

Algemene voorwaarden van het aanbod: 1 maand gratis parkeren

Dit aanbod is geldig voor alle inactieve Yellowbrick klanten die een nieuwe sessie bij ons starten tussen 11 juli om 10 uur en 18 juli om 18 uur.

De maand gratis parkeren begint op 1 augustus om 9 uur en eindigt op 31 augustus om 21 uur.

Yellowbrick behoudt zich het recht voor om niet in te grijpen voor meer dan 150 euro aan parkeergeld, om misbruik van het aanbod dat niet overeenkomt met de daadwerkelijke parkeerbehoefte van de gebruiker te voorkomen.

De tussenkomst zal de vorm aannemen van een creditnota op de septemberfactuur van de Gebruiker.

Het aanbod is beperkt tot parkeren met Yellowbrick en in steden, parkeergarages en zones gedekt door Yellowbrick.

Dit aanbod kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties of aanbiedingen en is niet inwisselbaar of overdraagbaar.

Niet-overdraagbaarheid: Het aanbod is strikt persoonlijk en kan niet worden overgedragen aan een andere persoon of account.

Uitsluiting van aansprakelijkheid: Yellowbrick Parking wijst elke aansprakelijkheid af voor misbruik van het aanbod door een gebruiker of voor het niet naleven van de gebruiksvoorwaarden.

Deze actie/bonus wordt slechts Ă©Ă©n keer toegekend per klant/e-mailadres/telefoonnummer/kenteken.

De gebruiker moet instemmen met het ontvangen van het promotieaanbod en de algemene voorwaarden accepteren om te profiteren van de gratis parkeermaand.

Yellowbrick Parking wijst elke aansprakelijkheid af voor schade of verlies als gevolg van het gebruik of het onvermogen om de gratis parkeermaand  te gebruiken.

Yellowbrick Parking behoudt zich het recht voor om het aanbod op elk moment te wijzigen of te annuleren, afhankelijk van de omstandigheden of het bedrijfsbeleid. Bovendien kan het bedrijf het aanbod beëindigen voor elke gebruiker die de gebruiksvoorwaarden schendt of zich misdraagt. Gebruikers worden aangemoedigd om regelmatig de voorwaarden te controleren op updates.

Yellowbrick Parking verzamelt en verwerkt persoonlijke gegevens van gebruikers in overeenstemming met haar privacybeleid. Door zich te abonneren op het aanbod stemt de gebruiker in met de verzameling, verwerking en het gebruik van zijn gegevens in overeenstemming met dit beleid.