Afscheid van onze oude app! Om volop van onze diensten te genieten, download Yellowbrick Parking op de App Store of de Play Store. 🚗✨

Parkeren in Anderlecht

Verken het levendige Anderlecht op uw gemak met Yellowbrick, uw ideale parkeerpartner. Vind een handige parkeeroplossing in de buurt van het Constant Vanden Stock-stadion, het Erasmushuis of het bruisende stadscentrum en geniet van de levendige sfeer van Anderlecht zonder u zorgen te hoeven maken over parkeren. Met Yellowbrick kunt u optimaal van uw bezoek genieten.

parking

Onze parkeergarages

Onze 5 exclusieve parkeergarages zijn er om uw leven gemakkelijker te maken! In samenwerking met ParkBee bieden wij u een speciale toegang tot parkeerplaatsen. Zo biedt Yellowbrick u een veilige en handige parkeeroplossing in alle omstandigheden.

  • François Malherbestraat 12
  • Scherdemaelstraat, 1
  • Auguste Gevaertstraat, 47
  • Weeshuisstraat, 36
  • Rossinistraat, 38B
parking

Op straat parkeren

Voor een snelle boodschap of een lunch is het soms interessanter om op straat te parkeren. Daarom leggen wij u de geldende parkeerregels in Anderlecht uit.

  • In de rode zone kunt u maximaal twee uur parkeren. De eerste 30 minuten kosten slechts 90 cent, maar let op, want voor het tweede halfuur betaalt u 2,60 euro! Voor een tweede uur betaalt u 5,30 euro.
  • In de grijze zone kunt u 4 uur en 30 minuten blijven staan! Voor de eerste twee halfuur betaalt u ook 90 cent, vervolgens 2,60 euro voor het tweede halfuur. Daarna bedraagt het tarief 5,30 euro per uur.
  • In de groene zone kunt u onbeperkt parkeren! Het eerste uur kost u 1,80 euro, het tweede uur 3,50 euro. Daarna betaalt u 2,60 euro per uur.

Wij herhalen dat deze regels gelden van 9 tot 18 uur. Dus voor een avondje uit in Anderlecht hoeft u zich geen zorgen te maken! 🙂

Gepersonaliseerd parkeren

Ontdek de formule die het beste bij u past

Met Yellowbrick is mobiel parkeren nog nooit zo eenvoudig geweest. We bieden verschillende plannen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een occasionele of regelmatige gebruiker bent, wij hebben een abonnement voor u. Ontdek onze opties en kies degene die het beste bij uw levensstijl en parkeergewoonten past.