Afscheid van onze oude app! Om volop van onze diensten te genieten, download Yellowbrick Parking op de App Store of de Play Store. 🚗✨

Parkeren in Antwerpen

Of u nu de bruisende winkelstraten van de Meir wilt verkennen, de Grote markt wilt bezoeken, het historische centrum wilt ontdekken of een bezoek wilt brengen aan de indrukwekkende Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, Yellowbrick maakt parkeren eenvoudig en handig. Download nu onze app en geniet van een stressvrije parkeerervaring tijdens uw ontdekkingstocht in Antwerpen.

parking

Gemakkelijk parkeren!

Vereenvoudig uw parkeerervaring met Yellowbrick. Download nu onze app en geniet van moeiteloos parkeren op elke gewenste parking. Ontdek het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van Yellowbrick en bespaar tijd bij het betalen van uw parking in Antwerpen.

Gepersonaliseerd parkeren

Ontdek de formule die het beste bij u past

Met Yellowbrick is mobiel parkeren nog nooit zo eenvoudig geweest. We bieden verschillende plannen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een occasionele of regelmatige gebruiker bent, wij hebben een abonnement voor u. Ontdek onze opties en kies degene die het beste bij uw levensstijl en parkeergewoonten past.