Afscheid van onze oude app! Om volop van onze diensten te genieten, download Yellowbrick Parking op de App Store of de Play Store. 🚗✨

Parkeren in Etterbeek

Ontdek Etterbeek in alle rust met Yellowbrick, jouw ideale partner voor parkeren. Parkeer gemakkelijk bij het Jubelpark, het Cauchiehuis of de charmante Europese wijk, en geniet van de unieke mix van geschiedenis en moderniteit van Etterbeek zonder parkeerproblemen.

parking

Onze parkeergarages in Etterbeek

Maak gebruik van onze 3 exclusieve parkeergarages in Etterbeek! In samenwerking met ParkBee reserveert Yellowbrick inderdaad exclusieve parkeerplaatsen voor u, waar alleen auto’s van onze klanten en die van ParkBee kunnen parkeren. Deze garages bevinden zich op Tervurenlaan, Louis Schmidtlaan en Linthout. Resultaat: met ons kunt u rustig parkeren om te genieten van een moment in een van de vele musea in het Jubelpark, of zelfs bij het prachtige Cauchiehuis!

parking

Op straat parkeren

Parkeerregels – en tarieven in Etterbeek
  • Groene zone: Parkeren is hier beperkt tot maximaal 4 uur en 30 minuten.
  • Rode zone: In de buurt van winkelkernen is het eerste kwartier gratis! Parkeren is hier maximaal twee uur toegestaan.
  • Gele zone: Parkeer hier niet! Deze zones zijn gereserveerd voor kort parkeren, leveringen en elektrische auto’s.

Gepersonaliseerd parkeren

Ontdek de formule die het beste bij u past

Met Yellowbrick is mobiel parkeren nog nooit zo eenvoudig geweest. We bieden verschillende plannen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een occasionele of regelmatige gebruiker bent, wij hebben een abonnement voor u. Ontdek onze opties en kies degene die het beste bij uw levensstijl en parkeergewoonten past.