Afscheid van onze oude app! Om volop van onze diensten te genieten, download Yellowbrick Parking op de App Store of de Play Store. 🚗✨

Toegang tot Brussels Pride: Brussel Centrum parkeren

De Pride van Brussel is een jaarlijks evenement dat duizenden deelnemers aantrekt die komen om diversiteit en LGBTQ+-rechten te vieren. Als u van plan bent om deel te nemen aan de Pride op 18 mei, is het essentieel om uw bezoek te plannen, vooral wat betreft uw parkeergelegenheid in het centrum van Brussel. Hier zijn de tips en trucs om te parkeren tijdens dit evenement.

In Brussel Centrum parkeren

Onze ondergrondse parkeergarages

Om optimaal van de Pride te kunnen genieten, raden wij u aan om gebruik te maken van een van onze ondergrondse parkings. Hier vindt u exclusieve plaatsen, gereserveerd voor onze gebruikers.

  • Stuiversstraat 10: Op slechts 3 minuten lopen van de Kunstberg is deze parking perfect voor een ultra-snelle en directe toegang.
  • Sinter-Goedelevoorplein 26: Op 6 minuten lopen kunt u genieten van een centrale locatie terwijl u dicht bij de feestzones blijft.
  • Ruisbroeckstraat 67: Gelegen op 7 minuten, plaatst deze parking u nog steeds in het hart van de actie.
  • Waterloolaan: Op 10 minuten lopen is deze parking iets verder weg, maar biedt nog steeds gemakkelijke toegang tot de festiviteiten.
  • Priemstraat 59: Op 13 minuten biedt deze parking een iets verder gelegen optie voor de avontuurlijke bezoekers!

Toegang vanaf de straat

Vergeet niet, Yellowbrick is ook aanwezig op alle betaalde parkeerplaatsen in Brussel!

Voor de gelukkigen onder jullie, biedt dit ook toegang tot de Pride, waarvan we hier kort het programma beschrijven: de mars start om 14 uur vanaf de Kunstberg, en u kunt vanaf 12 uur genieten van concerten op de Albertinaplein! Voor meer informatie, bezoek de website van de Pride: