Afscheid van onze oude app! Om volop van onze diensten te genieten, download Yellowbrick Parking op de App Store of de Play Store. 🚗✨

Uw parking eenvoudig betalen in Brussel

Ontdek hartje Brussel zonder gedoe dankzij Yellowbrick, uw betrouwbare parkeeroplossing. Parkeer gemakkelijk in de buurt van de emblematische Grote Markt tijdens uw volgende uitstapje of ga naar de Munt voor een shopping break! Met Yellowbrick geniet u van elk moment in de drukte van het centrum.

parking

Onze parkings in Brussel

We zijn aanwezig in meer dan 10 parkings in Brussel-Centrum!  Of u nu een lange reis gaat maken of wilt genieten van een concert, wij kunnen aan uw wensen voldoen! Hieronder vindt u enkele van onze exclusieve parkings:

  • Vlakbij treinstations: Yellowbrick brengt u rechtstreeks naar uw volgende bestemming! Exclusieve parkeerplaatsen op slechts twee minuten lopen van het Centraal Station!
  • In de buurt van culturele locaties: Wilt u genieten van een show in het Koninklijk Circus ? Onze twee nabijgelegen parkeergarages, in de Ommegangstraat en de Pachecolaan, brengen je er gemakkelijk naartoe.
parking

Op straat parkeren!

Parkeerregels en -tarieven in Brussel

Als u liever op straat parkeert, is Yellowbrick de ideale applicatie voor parkeren in Brussel! Met onze applicatie kunt u uw parkeerplaats betalen zonder dat u naar de betaalautomaat hoeft te lopen! Bovendien begeleidt het u en toont het u de parkeerzones in de buurt.Hier is een overzicht van de verschillende zones die u kunt vinden in het centrum van Brussel:

Rode Zone – vanaf 10.00 tot 18.00 uur

  • 2€ voor het eerste uur | 3€ voor het tweede uur
  • Maximaal 2 uur parkeren

Groene Zone – van 9.00 tot 21.00 uur

  • 1€ voor het eerste uur | 3€ voor het tweede uur | daarna 1,50€ per uur

Grijze Zone – van 9.00 tot 21.00 uur

  • 2€ voor het eerste uur en vervolgens 3€ per uur
  • Maximaal 4 uur en 30 minuten parkeren
mont des arts bruxelles centre

Buiten de betaalde uren is parkeren gratis! En om het af te maken, met Yellowbrick krijg je een gratis parkeerticket van 15 minuten. 🚗🍒

Vergeet niet, Yellowbrick is de enige parkeerapplicatie die in alle gemeenten van Brussel aanwezig is! Leer meer over parkeren in jouw gemeente op onze andere pagina’s:

Gepersonaliseerd parkeren

Ontdek de formule die het beste bij u past

Met Yellowbrick is mobiel parkeren nog nooit zo eenvoudig geweest. We bieden verschillende plannen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een occasionele of regelmatige gebruiker bent, wij hebben een abonnement voor u. Ontdek onze opties en kies degene die het beste bij uw levensstijl en parkeergewoonten past.