Klantenservice

Neem contact met ons op en we reageren binnen één werkdag.

Steden

 • Hoe ziet de parkeerwachter dat ik met Yellowbrick parkeer?

  Bij Yellowbrick wordt elke parkeertransactie zorgvuldig geregistreerd, of u nu parkeert via uw mobiele telefoon, de Yellowbrick-applicatie of via internet. Wanneer de parkeerwachter ziet dat er geen ticket op de voorruit van uw voertuig ligt, raadpleegt hij het Yellowbrick-platform om te controleren of er een geldige transactie gekoppeld is aan uw kenteken. Als uw betaling in orde is, kunt u zonder zorgen parkeren. Als dat niet het geval is, kunnen er parkeerboetes worden opgelegd. Dankzij deze efficiënte en nauwkeurige parkeercontrole zorgt Yellowbrick voor een probleemloze ervaring.
 • In welke steden kan ik yellowbrick gebruiken?

  Yellowbrick is aanwezig in meer dan 55 steden in België. Voor de volledige lijst van steden die onder Yellowbrick vallen, kunt u naar de “steden“-pagina van onze website gaan.
 • Werkt Yellowbrick in alle steden?

  Wij zijn aanwezig in meer dan 60 steden en bieden onze diensten aan in honderd ondergrondse parkeergarages door het hele land. Voor een volledige lijst van steden waar we actief zijn, kunt u terecht op het gedeelte “Steden” op onze website. Daar vindt u gedetailleerde informatie over onze diensten in elke stad, inclusief informatie over overdekte parkeergarages. We werken deze lijst voortdurend bij om u de best mogelijke ervaring te bieden.
 • Ik heb een parkeerboete ontvangen tijdens het gebruik van Yellowbrick, wat moet ik doen?

  Onze excuses voor het eventuele ongemak dat u heeft ervaren.Als u een parkeerboete heeft ontvangen tijdens het gebruik van Yellowbrick, volgt u deze stappen om de transactie te verifiëren en het probleem op te lossen:1. Log in op de Yellowbrick-app met uw inloggegevens. 2. Ga naar het gedeelte “Transacties” of “Mijn parkeersessies”. 3. Controleer de relevante transactie door het kenteken, de parkeerzone en de tijdsperiode na te kijken. 4. Als u een geldige transactie vindt die overeenkomt met het moment waarop u de boete heeft ontvangen, raden we u aan rechtstreeks contact op te nemen met de parkeerafdeling van de stad of het parkeerhandhavingsbedrijf. Zij kunnen u voorzien van nauwkeurige informatie over de transactie en u helpen het probleem op te lossen. 5. Als u problemen ondervindt bij het contact opnemen met de stad of het parkeerbedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te helpen en u te begeleiden bij het oplossen van het probleem.We streven ernaar om uw ervaring met Yellowbrick zo probleemloos mogelijk te maken en we zullen ons best doen om u te ondersteunen bij het oplossen van eventuele kwesties met betrekking tot parkeerboetes.
 • Kan ik een transactie starten voordat parkeren betalend wordt?

  Ja, op Yellowbrick kunt u een transactie starten voordat u daadwerkelijk parkeert en betaalt. Vanaf 00:01 op dezelfde dag heeft u de mogelijkheid om een transactie te starten, zelfs als het parkeren op dat moment nog niet betalend is. Op die manier zorgt u ervoor dat uw parkeerplaats gedekt is zodra het tarief van kracht wordt. De transactie begint automatisch op het moment dat het parkeren betalend wordt volgens de specifieke regels van de parkeerzone. Hiermee voorkomt u elk risico op een boete wegens niet-betaling.

  Gepersonaliseerd parkeren

  Ontdek de formule die het beste bij u past.

  Met Yellowbrick is mobiel parkeren nog nooit zo eenvoudig geweest. We bieden verschillende plannen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een occasionele of regelmatige gebruiker bent, wij hebben een abonnement voor u. Ontdek onze opties en kies degene die het beste bij uw levensstijl en parkeergewoonten past.

  Download de app van of