Afscheid van onze oude app! Om volop van onze diensten te genieten, download Yellowbrick Parking op de App Store of de Play Store. 🚗✨

Klantenservice

Neem contact met ons op en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Sollicitatie

 • Hoe verander ik de taal van de Yellowbrick-applicatie?

  1. Open de instellingen van je telefoon.
  2. Zoek en selecteer de Yellowbrick-app.
  3. Zoek naar taalinstellingen.
  4. Kies de gewenste taal.
  5. Sluit Instellingen en start de Yellowbrick-app.
 • Hoe kan ik mijn app-wachtwoord vinden?

  Als u uw Yellowbrick-wachtwoord bent vergeten, kunt u deze stappen volgen om het opnieuw in te stellen:1. Open de Yellowbrick-parkeerapplicatie op uw smartphone. 2. Tik op de optie ‘Inloggen’ in het inlogscherm. 3. Selecteer de link of knop ‘Wachtwoord vergeten’. 4. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan uw Yellowbrick-account. 5. Volg de aanvullende instructies die u ontvangt via e-mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. 6. Controleer uw inbox voor een e-mail met instructies voor het resetten van uw wachtwoord.Door deze stappen te volgen, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen en weer toegang krijgen tot uw Yellowbrick-account.
 • Mijn account is geblokkeerd, wat moet ik doen?

  Als je Yellowbrick-account is geblokkeerd, is de meest voorkomende reden een openstaande factuur. Hier zijn de stappen die je kunt volgen om deze situatie op te lossen:
  1. Controleer je inbox: Kijk in je inbox, inclusief de map met ongewenste e-mail, voor betalingsherinneringen die door Yellowbrick zijn verzonden. Deze e-mails bevatten alle benodigde informatie om je betaling uit te voeren.
  2. Voer je betaling uit: Volg de instructies in de betalingsherinneringsemail om je factuur te betalen. Gebruik de beschikbare betaalmethoden, zoals creditcardbetaling of Bancontact.
  3. Wacht op betalingsbevestiging: Nadat je de betaling hebt uitgevoerd, moet je wachten tot ons systeem de betaling heeft verwerkt en bevestigd. Dit proces kan enige tijd in beslag nemen, dus wees geduldig.
  4. Automatische deblokkering: Zodra je betaling is bevestigd, wordt je account automatisch gedeblokkeerd. Je krijgt dan weer toegang tot alle functies van je Yellowbrick-account.
  Als je deze stappen hebt gevolgd en je account nog steeds niet is ontgrendeld, raden we aan om rechtstreeks contact op te nemen met de klantendienst van Yellowbrick. Zij kunnen je persoonlijke ondersteuning bieden om je specifieke probleem op te lossen.
 • Kan ik een transactie starten voordat parkeren betalend wordt?

  Ja, op Yellowbrick kunt u een transactie starten voordat u daadwerkelijk parkeert en betaalt. Vanaf 00:01 op dezelfde dag heeft u de mogelijkheid om een transactie te starten, zelfs als het parkeren op dat moment nog niet betalend is. Op die manier zorgt u ervoor dat uw parkeerplaats gedekt is zodra het tarief van kracht wordt. De transactie begint automatisch op het moment dat het parkeren betalend wordt volgens de specifieke regels van de parkeerzone. Hiermee voorkomt u elk risico op een boete wegens niet-betaling.
 • Wat als ik vergeten ben mijn parkeersessie bij Yellowbrick te beëindigen?

  Als je vergeten bent je parkeersessie met Yellowbrick te beëindigen, volg dan deze stappen om het probleem op te lossen:
  1. Stop de sessie zo snel mogelijk: Zodra je merkt dat je vergeten bent, open je de Yellowbrick-applicatie op je smartphone en stop je de parkeersessie door op de bijbehorende knop te drukken. Hiermee beëindig je de huidige transactie en voorkom je extra kosten.
  2. Stel herinneringen in: Gebruik de herinneringsfuncties die beschikbaar zijn in de Yellowbrick-app om frequente vergeetachtigheid te voorkomen. Je kunt herinneringen instellen via sms, push notificaties of e-mails om je eraan te herinneren om op tijd te stoppen. Deze herinneringen helpen je bij het bijhouden van je parkeersessies en voorkomen onbedoelde verlengingen.

Gepersonaliseerd parkeren

Ontdek de formule die het beste bij u past.

Met Yellowbrick is mobiel parkeren nog nooit zo eenvoudig geweest. We bieden verschillende plannen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een occasionele of regelmatige gebruiker bent, wij hebben een abonnement voor u. Ontdek onze opties en kies degene die het beste bij uw levensstijl en parkeergewoonten past.