Afscheid van onze oude app! Om volop van onze diensten te genieten, download Yellowbrick Parking op de App Store of de Play Store.Ā šŸš—āœØ

Klantenservice

Neem contact met ons op en we reageren binnen Ć©Ć©n werkdag.

Betaling

 • Mijn Yellowbrick-account is geblokkeerd, wat moet ik doen?

  1. Hier zijn de verbeteringen:1. Wacht een uur: Als uw account is geblokkeerd vanwege drie onjuiste wachtwoordpogingen, moet u een uur wachten voordat u opnieuw kunt proberen in te loggen. Dit is een beveiligingsmaatregel om uw account te beschermen.2. Controleer uw inloggegevens: Zorg ervoor dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord correct invoert wanneer u probeert in te loggen. Controleer ook of u de juiste hoofdletters en kleine letters gebruikt.3. Reset uw wachtwoord: Als u uw wachtwoord niet meer weet of denkt dat u het bent vergeten, kunt u de optie “Wachtwoord opnieuw instellen” op de Yellowbrick-website gebruiken. Volg de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen en uw account te ontgrendelen.4. Neem contact op met de klantenservice: Als u de bovenstaande stappen hebt gevolgd en uw account blijft geblokkeerd, raden wij u aan contact op te nemen met de klantenservice van Yellowbrick. Zij kunnen u persoonlijke hulp bieden en uw accountblokkeringsprobleem oplossen.
 • Wat als ik vergeten ben mijn parkeersessie bij Yellowbrick te beĆ«indigen?

  Als je vergeten bent je parkeersessie met Yellowbrick te beƫindigen, volg dan deze stappen om het probleem op te lossen:
  1. Stop de sessie zo snel mogelijk: Zodra je merkt dat je vergeten bent, open je de Yellowbrick-applicatie op je smartphone en stop je de parkeersessie door op de bijbehorende knop te drukken. Hiermee beƫindig je de huidige transactie en voorkom je extra kosten.
  2. Stel herinneringen in: Gebruik de herinneringsfuncties die beschikbaar zijn in de Yellowbrick-app om frequente vergeetachtigheid te voorkomen. Je kunt herinneringen instellen via sms, push notificaties of e-mails om je eraan te herinneren om op tijd te stoppen. Deze herinneringen helpen je bij het bijhouden van je parkeersessies en voorkomen onbedoelde verlengingen.
 • Welke betaalmethoden worden door Yellowbrick geaccepteerd?

  1. Creditcard: U kunt betalen met een geldige creditcard. Belangrijke creditcards zoals Visa, Mastercard, American Express, etc. worden algemeen geaccepteerd.
  2. Automatische incasso: Yellowbrick biedt ook de mogelijkheid om via automatische incasso te betalen. U kunt Yellowbrick machtigen om de verschuldigde bedragen rechtstreeks van uw bankrekening af te schrijven.
  3. Op factuur (op aanvraag voor bedrijven): Voor bedrijven biedt Yellowbrick de mogelijkheid om op factuur te betalen. U ontvangt een gedetailleerde factuur voor de gebruikte diensten en kunt betalen via overschrijving of volgens de afgesproken betalingsvoorwaarden met Yellowbrick.
  Met deze diverse betaalopties zorgt Yellowbrick ervoor dat u gemakkelijk en op de manier die het beste bij u past kunt betalen.
 • Wat zijn de parkeertarieven van Yellowbrick?

  De parkeertarieven die Yellowbrick aanbiedt, kunnen per regio en per parkeerplaats verschillen. Over het algemeen informeert de applicatie u voor de start van de transactie over de parkeertarieven.

Gepersonaliseerd parkeren

Ontdek de formule die het beste bij u past.

Met Yellowbrick is mobiel parkeren nog nooit zo eenvoudig geweest. We bieden verschillende plannen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een occasionele of regelmatige gebruiker bent, wij hebben een abonnement voor u. Ontdek onze opties en kies degene die het beste bij uw levensstijl en parkeergewoonten past.